Mint a sényői edzőpályán

Hadházi Dávid
Hadházi Dávid - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – A Sényő-Carnifex edzője elégedett a hétvégén szerzett egy ponttal.


Az NB III. téli szünetét követő első fordulóban a hatodik helyről kezdő Sényő a negyedik pozícióból indító Füzesgyarmat vendégeként játszott 1–1-et. Az újonc együttesnél a mérkőzés előtt aláírták volna a döntetlent, a játék képe alapján aztán még közelebb is állt a győzelemhez, mint az ellenfele, különösen a hajrában volt nagyon veszélyes.

– Ősszel, a második forduló óta kíváncsian vártuk ezt a mérkőzést, hogy rácsodálkozhassunk a füzesgyarmati „Wembley-re”, viszont megérkezésünk után hamar hazai környezetben érezhettük magunkat, mivel olyan volt, mintha az edzőpályánkon játszottunk volna – kezdte értékelését Fiumei Viktor, a Sényő edzője.

– Nyitó mérkőzéshez képest egy jó színvonalú játék alakult ki, az első perctől kezdve nagy nyomás alá helyeztek minket, ám derekasan álltuk a sarat, az ellenfél kapujáig viszont nem nagyon jutottunk el – folytatta a tréner. – Védekezőfocira rendezkedtünk be az elején, szükség is volt rá, mert rögtön nekünk esett a Füzesgyarmat.

Bátrabb focira váltottak

– A harmincötödik percben szabadrúgásból vezetést szerzett az ellenfelünk, a szünetben cseréltünk, ezután már bátrabb támadófocival rukkoltunk elő, aminek az eredményeképpen Hadházi Dávid révén egyenlítettünk is. Innentől nyílt sisakos játék alakult ki, tetszetős kontrákat vezettünk, valamint az utolsó tíz percben beszorítottuk ellenfelünket, de az eredmény már nem változott. Összességben, a játék képe alapján reális a döntetlen mindkét csapat számára – zárta szavait Fiumei Viktor.

MK


A kék mezes sényőiek ponttal távoztok Füzesgyarmatról
Sényő - A Sényő-Carnifex FC a negyedik helyen álló Füzesgyarmat otthonában játszotta az idei első tétmeccsét. Noha az első félidőben a hazaiak szereztek vezetést, a második játékrészben a Sényő egyenlített, sőt, már közelebb is állt a győzelemhez. Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 17. forduló ...
hirdetés