Mintha bombát dobtak volna a hídra

Akt.:
Mintha bombát dobtak volna a hídra
© Fotó: Pusztai Sándor
Rakamaz – Négy gépkocsi, és egy utánfutót állt össze-vissza dobálva Rakamaz határában a hídon, négyen megsérültek, egy lengyel kamion rombolása nyomán.

Teljesen leállt a 38-as főút forgalma csütörtök délelőtt, amikor egy tejet szállító lengyel kamion vágódott egy álló járműsorba. Egy kisebb ütközés megrongálódott autóit szállították el Rakamaz határából a 38-as főúton csütörtök reggel, emiatt állt az autósor egy árteret átívelő hídon. Tokaj felől egy tejet szállító lengyel kamion érkezett a ködös időben és a jeges úton szinte fékezés nélkül rombolta azt, ami előtte volt.

A 10-es km szelvényben egy utánfutót vontató Fordot nekinyomott a szalagkorlátnak, majd amikor azt begyűrte, egy szemből érkező BMW oldalát horzsolta, és utolért egy Renault-ot, majd egy Fordot is megpörgetett. A romboló teherjármű nyomán négy személyt vitt kórházba a mentő, és a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására. A műszaki mentéshez szükség volt a Katasztrófavédelem tűzoltóinak munkájára is. Az anyagi kár több millió forint.
hirdetés