„Mintha foga nőtt volna a vaginámnak” – Párja pénisze több helyen is vérzett, miután kihúzta (18+)

Akt.:
„Mintha foga nőtt volna a vaginámnak” – Párja pénisze több helyen is vérzett, miután kihúzta (18+)
Nagy-Britannia – Fogazott a nő, méghozzá a vaginájával! Valóságos rémálommá vált az 50 éves angliai Theresa Bartram élete egy műtét után, amelynek során a húgycsövét egy hálóval erősítették meg. Az operáció nem sikerült túl fényesen.

Amikor aztán a párjával szeretkezett a nő, szörnyű baleset következett be: a partnere hirtelen fájdalmas arcot vágott, a pénisze pedig vérben úszott.

Olyan volt, mintha foga nőtt volna a vaginámnak. A pénisze tiszta vörös volt, és több helyen is vérzett”

– mesélte döbbeneten a nő.

Az orvosok kötötték az ebet a karóhoz, hogy a dolognak nincs köze az implantátumhoz, ám a nő ezt nemigen hitte el. Szörnyű időszak következett: összesen 25 orvosnál járt, a hüvelyéből pedig zöld folyadék kezdett folyni. Végül megállapították, hogy a segédeszközt rosszul és rossz helyre helyezték fel évekkel ezelőtt.

A nő életét végül megmentették egy műtéttel, ám a magánélete megromlott – a nő pedig egy további nagy árat is fizetett a műtét miatt: teljesen érzéketlenné vált a vaginája.

A nő most nyilvánosság elé állt történetével, hogy mások figyelmét felhívja a beavatkozás, az ún. TOT műtét veszélyeire

Forrás: borsonline.hu


Fotók: Elképesztő mi mindenre képes a világ talán egyetlen vagina kung-fu mestere (18+)

Kim Anami, a vagina-fitness nagyasszonya úgy gondolja, minden nőnek érdemes rendszeresen edzenie a hüvelyizmait. Ő konkrétan már úgy megedzette őket, hogy több kilós tárgyakat emelget a vaginájával.
hirdetés