Mire használnál egy drónt?

Mire használnál egy drónt?
Nyíregyháza – Máté János a fotós szem­szögéből közelítette meg a kérdést. – Egy drónnal érdekes felvételeket készíthetnék természeti vagy épített környezetünkről – mondta a nyírpazonyi fiatalember.

– Nem különösebben foglalkoztat a kérdés, így nem is tudom, mire használnék egy drónt – válaszolta kérdésünkre Ferenczi Péter.

Ferenczi Péter

Varga Valéria munkáját segítené egy ilyen eszköz. – Jó hasznát venném a koreográfiák tervezésénél vagy a gálaműsorok dokumentálásánál – említette a tánctanárnő.

Varga Valéria

Nemes Csilla egyelőre el sem tudja képzelni, mire használhatná a technológia ezen vívmányát.

Nemes Csilla

Az ugyancsak nyírpazonyi Bajnay Eszter mentőkutyákkal jár az eltűntek nyomában. – Ebben a munkában nagy segítség lenne egy drón, hiszen rövid idő alatt nagy területet lehet vele ellenőrizni – fogalmazott.

Bajnay Eszter

Pálóczi Ádám szeretett volna egy izgalmas játékszert, amellyel érdekes szemszögekből készített volna felvételeket. – Lecsaptam az első lehetőségre, amely egy átlagembernek is megfizethető drón megvásárlására kínálkozott, de sajnos rosszul döntöttem: búcsút inthettem az előlegnek, amikor becsődölt a vállalkozás – tudtuk meg a megyeszékhelyen élő családapától.

Pálóczi Ádám

KM-HP
hirdetés