Mire használod az internetet?

Mire használod az internetet?
Nyíregyháza – Ignácz Ádám így válaszolt: – Sok fiatalhoz hasonlóan én is kiaknázom a világháló előnyeit. Mindennap fent vagyok a Facebookon, filmeket nézek, zenét hallgatok, játszom. Pénzügy-számviteli ügyintéző tanfolyamra járok, így a tanulásban is óriási hasznát veszem a netnek.

A nyíregyházi Sipkai Barna középiskolában tanuló Kiss Dzsenifer el sem tudná képzelni, milyen volt, illetve lenne az élet internet nélkül. – Mi már úgy nőttünk fel, hogy az infókat, híreket, zenéket, filmeket ebből a forrásból merítjük, és gyakran a kapcsolatot is itt tartjuk az ismerőseinkkel.

Kiss Dzsenifer

Laczják Jánosné is halad a korral. – Bármikor beszélgethetek ismerősökkel, távoli családtagokkal, akár webkamerán keresztül is! És remek receptekkel gazdagodik a digitális könyvtáram – mesélte.

Laczják Jánosné

Onder János számítógépen és okostelefonon is kihasználja a net előnyeit: tanul, chatel, híreket olvas, filmeket néz.

Onder János

Privigyei Jánosné nagyra értékeli, hogy a banki és hivatalos ügyintézés egy része már biztonságosan megoldható az interneten, utazás és sorban állás nélkül.

Privigyei Jánosné

Kassák Zsolt a munkája miatt sokat van távol a családjától, az internet segítségével azonban láthatják, hallhatják egymást. – Persze ez nem ugyanaz, mintha nap mint nap velük lehetnék – ismerte el.

Kassák Zsolt

KM-PI
hirdetés