Nyíregyháza hírei

2012.12.23. 10:15

Lángra kapott egy családi ház teteje Nagyhalászban

Nagyhalász - Szerencsére lakható maradt az épület, ami lángra kapott szombatról vasárnapra virradó éjszaka Nagyhalászban.

Nagyhalász - Szerencsére lakható maradt az épület, ami lángra kapott szombatról vasárnapra virradó éjszaka Nagyhalászban.

Az esti riasztást követően a legközelebb lévő Katasztrófavédelmi tűzoltó egység, az ibrányi ért a kárhelyre, majd hamarosan befutottak a nyíregyházi egység emberei, így már több irányból lehetett oltani annak a családi háznak a tetőtüzét, ami a Czucor utcában kapott lángra.

A tető egy részét a padlás felől bontották meg, így jutottak a nappaliban lévő fűtőberendezés kéményének közelébe. Feltehetően ott valahol keletkezett túlmelegedés, ami a tetőgerendát annyira felmelegítette, hogy nyílt láng keletkezett. A gyors beavatkozás nyomán sikerült a tetőzetet annyira épen megőrizni, hogy a lakás lakható maradt, a tető is javítható, így ha akadt szakember, a javítással akár Karácsonyra végezhetnek is.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!