Miskolci városnézés karneváli hangulatban

Akt.:
Miskolci városnézés karneváli hangulatban
Valódi téli kikapcsolódásra invitáljuk önöket: tartson velünk január 30-án a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangra, ahol azon legendának is utánajárunk, miképpen pislog(ott) a béka a miskolci kocsonyában.

A délelőtti órákban megérkezünk Miskolcra, majd idegenvezetőnk körbevezet minket a nevezetességeket bemutatva; érdekességeket tudhatunk meg a településről és látványosságairól. A városnézést követően ellátogatunk a Pannon-tenger Múzeumba, a miskolci Herman Ottó Múzeum új kiállítási épületébe, ahol a Pannon-tenger Földtörténeti és Természetrajzi Tárat, többek között a 7,6 millió éves bükkábrányi mocsárciprusokat, valamint a Kárpátok ásványait is megtekinthetjük.

Színes programkavalkád
Ezt követően igazi karneváli hangulatba merülhetünk újra a farsangon, ahol a klasszikus, sertéshúsból készült kocsonyán kívül számos ételvariációt is megkóstolhatunk, ráadásul színes programkavalkáddal is készülnek a szervezők: lesznek koncertek, kézműves, gasztronómiai és népművészeti vásár, őstermelői piac is. Tartson velünk ön is!

kelet.hu/utazas
hirdetés