Miskolcon a Magyar Nemzeti Cirkusz

Miskolcon a Magyar Nemzeti Cirkusz
Csupa izgalom, csupa nevetés, csupa szenzáció! Újra Miskolcra érkezett a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata, hogy fantasztikus, nemzetközi gálaműsorával kápráztassa el a közönséget.

Ez történt szerdán este is, amikor az Észak-Magyarország olvasói és munkatársai láthatták és csodálhatták a művészek tehetségét, lélegzetelállító mutatványait.

 Az előadás egy kis köszöntővel kezdődött a porondmesterré átalakult Puskár Tibor újságíró jóvoltából, aki jobbulást kívánt a lábműtéten átesett Richter Józsefnek, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójának. Ezután kezdetét vette a káprázatos előadás. A tisztelt publikum változatos, izgalmakban bővelkedő produkciókat láthatott.

A magasban

A 12 méter magasban elhelyezett nyújtón a Cosa Nostra csoport látványos produkciója tartotta izgalomban a közönséget, kicsivel később aztán Axt Elizabeth kapaszkodott föl a trapézra, hogy Ausztrália és Anglia után a miskolci publikumnak is megmutathassa tehetségét. A vidámság sem hiányzott a műsorból, a felhőtlen kacagásról Folco, az olasz bohóc gondoskodott, aki közönség soraiból kiválasztott alkalmi zenekari tagokat jó karmester módjára igazi zenészekké varázsolta.

Feketék, fehérek

Sokan az állatszámok kedvéért váltottak jegyet a cirkuszba, biztos, hogy ők sem csalódtak. Igazi világszámnak számított a 11 fehér tigris, akik engedelmesen teljesítették Susan Lacey minden utasítását, de jöttek a kiskutyák, a tevék és Sandra, a kézen álló elefánt is. Az idomítás magasiskoláját mutatta be Richter Flórián fekete-fehér, álomszép lovaival, végezetül a héttagú lovasakrobata-csoportnak tapsolhatott a közönség.

Előadások: március 22-től április 2-ig. Hétköznap délután 6 órától, szombaton és vasárnap délután 3-tól és 6-tól, április 2-án délelőtt 11 órától és délután 3 órától.

KHE
hirdetés