Helyi közélet

2010.11.09. 08:40

Olvasónk írja: Pocsék ripacsok

<p>A kereskedelmi televíziókon sok „érdekességet” láthat az ember. Ezek a csatornák nagy hangsúlyt fektetnek a reklámokra, és nem is érdekli őket legtöbbször, hogy kiknek értékesítenek adásidőt, csak a piszkos anyagiak vezetik őket - kezdi levelét Lintényi Levente.</p>

A népbolondítás két fajtájára szeretném felhívni a figyelmet. Az egyik, amikor minimális garantált nyereményekért kell versengeni a televíziós játékban, a másikban pedig a telefonvonalon keresztül jóslásra, nemes kőgyógyászatra, lélekgyógyászatra, szellemkommunikációra és még sok-sok mindenre lehet jelentkezni.

Amikor meglátom ezeket a műsorokat, a hátamon is feláll a szőr. A telefonos játékoknál legtöbbször tízezer vagy húszezer forint a nyeremény, egy-egy játékban. A hívások díja csaknem négyszáz forint, tehát már kevés betelefonálóval is megtérülnek a játék szervezőinek költségei.

A legjobb befektetésnek a második vállalkozás tűnik, hiszen ott percenként négyszáz forintot számláznak a kíváncsi egyéneknek. Mindig meg szoktam nézni ezeket az adásokat ha tehetem, hiszen olyan érdekességeket láthatok és hallhatok, hogy az már fantasztikus. Az a minimum, hogy energiát küld a műsorvezető minden betelefonálónak az adás estéjén, de nagy átlagban minden adásba elhoznak ezek a fantasztikus képességű emberek valamilyen különlegességet.

Múltkor egy varázspálcát varázsolt elő az „ürge” és azzal küldött energiát a telefonálónak, majd egy másik alkalommal elhozta a varázskardját, amellyel úgymond elvágta a betegségek gyökereit. A műsorvezető mellett rengeteg különleges képességű ember érhető el az adások alatt, távgyógyítók, szellem és lélekgyógyászok állnak rendelkezésre. Van olyan aki képes angyali üzenetek közvetítésére és tisztánlátásra is.

Én tisztán látom, hogy ezek a népbolondítások valószínűleg minden alapot nélkülöznek, és önnek mi a véleménye?

Lintényi Levente, Nagyecsed

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában