Kisvárda hírei

2013.10.01. 14:58

Nosztalgia bál a régi Nevadával Ajakon

Ajak - A szociális alapellátások színvonalasabb ellátását teszi lehetővé az a felújított épületet, amelyet dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő és Kerekes Miklós polgármester adott át Vargáné Markos Ágnesnek, az Ajaki Alapszolgáltatási Központ Intézményvezetőjének.

Ajak - A szociális alapellátások színvonalasabb ellátását teszi lehetővé az a felújított épületet, amelyet dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő és Kerekes Miklós polgármester adott át Vargáné Markos Ágnesnek, az Ajaki Alapszolgáltatási Központ Intézményvezetőjének. A Rákóczi út 64. szám alatt a római és görög katolikus egyházak papjai, Gáspár Mátyás és Zuró József áldották meg az épületet, ahol nosztalgia estet rendeztek. Az Alapszolgáltatási Központ dolgozói ugyancsak kitettek magukért, fellépett a régi Nevada együttes. A fiatalok és az idősebbek is eljöttek a mulatságra, ahol felelevenítették az elmúlt 50 év báljainak hangulatát.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!