Mit teszel a jó kondícióért?

Mit teszel a jó kondícióért?
Nyíregyháza – Hajzer Eszter így válaszolt: – Szeretek sétálni, főleg a természetben. A kondiparkok létrehozása remek ötlet volt, órákat el tudok tölteni ott. A kerékpározást és az úszást nem nekem találták ki.

Baktai Ferencné (Nyíregyháza): – Szívesen biciklizek, és nemcsak a megyeszékhelyen, letekertem már például a Nyíregyháza–Tokaj útvonalat is oda-vissza. Pénztárcabarát és egészséges kikapcsolódási forma a kerékpározás, ajánlom mindenkinek.

Baktai Ferencné

Dombi Flóra a néptáncban leli örömét. – Kimerítő tud lenni egy-egy próba és fellépés. Ha marad még időm és energiám, a futópályán edzek az édesanyámmal.

Dombi Flóra

 

Dombi Lilla a breakdance szerelmese. – Ez a táncforma sok akrobatikus elemet, mutatványt tartalmaz, minden porcikádat megmozgatja – magyarázta, majd hozzátette: szabadidejében gyakran jár futni.

Dombi Lilla

– Én öt éve kézilabdázok, csak erre koncentrálok, ebben szeretnék minél jobban teljesíteni, más sportra nincs időm – mondta Vitkai László.

Vitkai László

Nagy József thai-box edzésekre jár, rendszeresen fut, illetve kerékpározik. – A rendészetire készülök, amúgy is, a felvételi miatt azonban különösen kell a jó kondíció, és az önvédelmi fogások is hasznomra válnak az életben.

Nagy József

KM-PI
hirdetés