Mit teszel a lelki egészségedért?

Mit teszel a lelki egészségedért?
Nyíregyháza – Boldogságtérkép készült Magyarországon. A részletes felmérés rávilágít, hogy hazánk különböző régióiban és városaiban mennyire érzik magukat boldognak az emberek, és az milyen összefüggésben van az életkorral, a családi állapottal, vagy éppen az iskolázottsággal. Eszerint a magyaroknak csupán 12,3 százaléka sorolható azok közé, akik a „mentális egészség csúcsán” vannak.

Csíki Virág hét éve hip-hop-táncot űz, előtte jógázott, lovagolt: – A mozgás kikapcsol, feltölt. Ez jót tesz a léleknek – említette.

Csíki Virág

Vanczer Zsuzsa három esztendeje végez önkéntes munkát: – Mentálisan és fizikailag is sokat segít nekem a jógázás és a túrázás – mondta.

Dr. Szakács József szerint nagyon kevés időt fordítanak erre az emberek. – Igyekszik az ember olyat tenni, ami oldja a stresszt. Engem a horgászat és az olvasás megnyugtat – közölte.

Dr. Szakács József

Eszik Édua úgy véli, hogy a lelki egészség megóvásáért olykor el kell mélyedni. – Nagyon sokat figyelem önmagamat, ezzel pedig az önismeretemet fejlesztem – jegyezte meg.

Eszik Édua

Havay Dóra szerint a belső egyensúlynak három összetevője van: – A testi, lelki és szellemi részből áll össze az egész.

Havay Dóra

Bozsó Lászlót a horgászat nyugtatja meg: – Ha a vízparton vagyok, meditálhatok.

Bozsó László
hirdetés