Mit teszel azért, hogy ne legyél beteg?

Mit teszel azért, hogy ne legyél beteg?
Nyíregyháza – Lippa Bence bízik fiatal szervezetének ellenálló képességében. – Semmiféle különleges dolgot nem csinálok, nem szedek, bízom abban, hogy elég erős az immunrendszerem – válaszolta a fiatalember.

Molnár Zsófia vallja: mindennap egy alma, az orvost távol tartja. – Én a megelőzésre fektetem a fő hangsúlyt, mert eső után már késő a köpönyeg – tette hozzá.

Molnár Zsófia

Gilányi Alexandra nem igazán hisz a gyógyszerek jótékony hatásában, inkább melegen öltözködik, egészségesen étkezik. – Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, én ebben hiszek, nem pedig az ilyen-olyan pirulákban – fogalmazott a fiatal lány.

Gilányi Alexandra

Varga László is inkább arra figyel oda, hogy mit eszik. – Szeretem a savanyú káposztát és a céklát, a tél és a hideg közeledtével egyre gyakrabban és nagyobb mennyiségben fogyasztok belőlük – közölte az idős férfi.

Varga László

Felesége, Varga Lászlóné hozzátette: a betegségek megelőzésénél sokat számít a rendszeres testmozgás is. – Én heti kétszer tornázni járok, lassan már húsz éve. Emellett naponta szedem a C-vitamint.

Varga Lászlóné

Zámbó László éppen egy kis megfázással küzd, de igyekszik gyorsan kikúrálni magát. – Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem – mondta a férfi.

Zámbó László

KM-TG
hirdetés