MMM: A recept a sikerre az ellenzéki összefogás

Nyíregyháza – Dr. Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, dr. Sértő-Radics István megyei koordinátor és Lövei Csaba nyíregyházi független önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott szerda délután a megyeszékhelyen.

Az esemény fókuszában a Mindenki Magyarországa Mozgalom tervei és céljai, illetve a közelgő Európai Uniós és önkormányzati választások álltak. – Tavaly februárban Hódmezővásárhelyen már bebizonyosodott, hogy le lehet győzni a kormánypártot, bízunk abban, hogy a közelgő választásokon ez megismétlődhet, és nem csak egy településen, hanem szerte az országban.

A recept a sikerre az ellenzéki összefogás – fogalmazott dr. Márki-Zay Péter. Lövei Csaba hozzátette: a mozgalom városi és megyei szinten is szeretne változásokat elérni, egyfajta katalizátori szerepet kívánnak betölteni. – Folyamatosan nő a mozgalmunkhoz csatlakozó aktivisták száma, sorra alakulnak a Kossuth-körök Záhonytól Bátorligetig, Tiszabecstől Tiszavasváriig – emelte ki dr. Sértő-Radics István.
hirdetés