Mobil appok, amire minden szilveszteri részegnek szüksége van

Akt.:
Mobil appok, amire minden szilveszteri részegnek szüksége van
© Illusztráció: mirror.co.uk
A józan éned ezerszer megköszöni majd neked, ha ezeket telepíted buli előtt.

R-U-Buzzed

A mennyire vagy berúgva applikáció nagyon jól tud jönni, amikor próbálod megfejteni, részeg vagy-e, avagy sem. Az app megadott életkor, testsúly, nem és az elfogyasztott pohárkák és idő alapján megválaszolja neked a nagy kérdést.

Drunk Lock

Ha felöntesz a garatra, rögtön garázdálkodni kezdesz a mobilon – részeg sms-esek, ciki facebook bejegyzések, kiposztolt fotók, amit másnap reggel megbánsz – ismerős? Ez az app nem enged garázdálkodni a neten, ha részeg vagy: csak akkor oldja fel a mobilodat, ha megválaszolsz néhány matematikai feladványt. Cseles! Viszont ha nagyon rossz vagy matekból, lehet többet nem tudod használni a telefonodat.

Drunk Blocker

Vannak emberek, akiket jó ötletnek tűnik felhívni részegen, aztán másnap rájössz, hogy mégsem volt az. Ilyen például az ex barátnő vagy pasi. Az applikációban ha még józanul beállítod, mely számokat ne hagyjon felhívni, blokkolni fogja a kimenő sms-eket és hívásokat.

Waterlogged iPhone-ra, vagy Drink Water Androidra

A másnapos éned ezt nagyon meg fogja köszönni neked: ha nem akarsz kiadós macskajajjal ébredni, bizony sok vizet kell innod az alkohol mellé. Ez a két applikáció arra figyelmeztet a nagy piálás közben, hogy ne feledkezz meg a jó öreg H2O-ról.

Hangover Cures

Ha mégis beüt a másnaposság, ez az applikáció a legjobb gyógymódokat tanácsolja neked.

Forrás: buzzfeed.com


A legmókásabb újévi SMS-eket keresi? Ide tessék kattintani!

Alább álljon pár jó ötlet a szilveszteri és újévi SMS-ekre, ha Önnek is van és megosztaná másokkal, írja meg nekünk!
hirdetés