Mobilt lopott az aranyosapáti fiú – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Mobilt lopott az aranyosapáti fiú – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves aranyosapáti lakos ellen. A fiú 2016. október 16-án elment egy aranyosapáti ismerőséhez, akinek figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította a mobiltelefonját. A rendőrök a férfit rövid időn belül előállították, akinél a lopott mobiltelefont megtalálták, és lefoglalták. A rendőrség a férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2016. október 17-én Nagykállón igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 36 éves helyi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfit a járművezetéstől jogerősen eltiltották. Az egyenruhások a sofőrt előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon vettek őrizetbe a nagykállói rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy 23 éves kállósemjéni férfit, aki a lakókörnyezetében érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés