Modern prémium családi házak Nyíregyháza legszebb részén

Akt.:
Modern prémium családi házak Nyíregyháza legszebb részén
A János-hegy lakópark frekventált környezetben, Sóstófürdő és Sóstóhegy határán várja azokat, akik új építésű, nívós családi házra vágynak. Minőségi, igényes kivitelezés, megbízható referenciákkal rendelkező vállalkozótól.

– A Nyírség utca és Kemecsei út sarkán kínálunk kényelmes, prémium iker és családi házakat, lakberendezéssel együtt, kulcsrakész átadással – ajánlja dr. Sziszák György, a János-hegy lakópark kivitelezője. – A 2 hektáros területen 30 házat, 10 ikerházat és 10 családi házat építünk fel, amelyeket a vevők igényeire szabunk.

Egy koncepció, hasonló stílus, mégis egyedi megjelenés. Modern, fiatalos arculatú, jó beosztású és tájolású házak közül választhatnak az érdeklődők.

– Már elkészült az első családi ház terve is, amely a 120 nm-es alapterületének, és a jó elrendezésének köszönhetően kényelmes életteret biztosít akár többgyerekes családok részére is, ráadásul a garázs akár szobává is alakítható. A különleges, modern lapos tetős megoldással egy teljesen új privát részt is ki tudunk alakítani, ugyanis teljes egészében teraszként funkcionál.

– Generálkivitelezőként szeretnénk valódi otthont teremteni vásárlóinknak. Az új, igényes ház megszületésének egész folyamatát végigvisszük. Lakásainkba nemcsak a prémium minőségű alapanyagokat, hanem a maximális szakértelmet, odafigyelést, és a szívünket, lelkünket is beletesszük.

Ha új, modern ingatlanba költözne, ha ki szeretné használni a CSOK-ot, akkor ez egy kitűnő lehetőség. Az állatkerttől mindössze 3 km-re, a sóstói fürdőtől 2 kilométerre lévő kényelmes, nagyon igényes kialakítású családi ház mindössze 31.200.000 Ft-ba kerül, plusz a telek ára.

– Vásárlóinknak segítünk a tervezéstől kezdve a legmegfelelőbb burkolatok, csempék kiválasztásában is lakberendezővel. Nyitott kapukkal várjuk mindig a vevőket, bármikor ellenőrizhetik az építés folyamatát, és a használt anyagok minőségét. A facebook oldalunkon is (www.facebook.com/János-hegy lakópark) nyomon lehet követni a hosszú távon értéket teremtő építészeti megoldásokkal felépülő házakat.







hirdetés