Helyi közélet

2013.03.13. 10:23

Városkörzeti informatika vetélkedő Nyírbátorban

Nyírbátor - A Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző Iskola és Kollégium 17. alkalommal rendezte meg Nyírbátorban a városkörzeti informatika versenyt.

Nyírbátor - A Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző Iskola és Kollégium 17. alkalommal rendezte meg Nyírbátorban a városkörzeti informatika versenyt. Változatos, érdekes, gondolkodtató feladatokkal találkozhattak a versenyzők.

– Hét általános iskolából harminckét tanuló jelentkezett a vetélkedőre, akik az utolsó percig kihasználták az időt a feladatok megoldására. A verseny lebonyolításában a 11. b osztály tanulói segítettek, akik komolyan vették feladatukat és végig felügyelték a versenyzők munkáját. A felkészítő tanárok az informatika tantárgy tanításával kapcsolatosan tartottak tapasztalatcserét – újságolta Batai Árpádné.

A legjobb eredményt a kállósemjéni Kállay Miklós Általános Iskola tanulói érték el. Az első helyezett Egri Krisztina lett, a második Palcsák Péter – mindketten 7. osztályos tanulók, felkészítő tanáruk pedig Egri Józsefné. Harmadik helyezést ért el a nyírbélteki Szent László Általános Iskola 8. osztályos tanulója, Kállai Roland, kinek felkészítő tanára Lakatos Norbert. A verseny szervezését anyagilag a Bethlen Gábor Szakképző Iskoláért Alapítvány támogatta.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában