„Úgy éreztem, végig a kezünkben volt a mérkőzés”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen, Felcsút – A MOL Vidi FC vs. DVSC (1-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Marko Nikolics és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Győzelemre játszottunk a mérkőzésen. Az első félidőben végig jól teljesítettünk. Szécsi sérülése miatt volt egy kényszerű cserénk. Majd Varga Kevin révén megszereztük a vezetést. A második félidőben ránk jött a Videoton, Bódi sérülése is kellemetlenül érintett bennünket. Az első félidei játékunkat ki kellett tolni hosszabb ideig. A 83. percben volt ziccerünk, azt be kellett volna lőni, és megnyerhettük volna a meccset. A második félidőben több hibával játszottunk. Ha többet birtokoltuk volna a labdát, a Vidi nem tudott volna annyira fölénk kerekedni. Úgy éreztem, végig a kezünkben volt a mérkőzés, jó lett volna innen három ponttal távozni.

Marko Nikolics: Figyelembe véve a körülményeket – szerda hajnalban értünk haza, a pálya állapotát -, gratulálni tudok a játékosoknak. Voltak helyzeteink, jó kombinációkat láttam mindkét szélről. Úgy éreztem, ha előbb jön a gól, a második, a harmadik is meg lett volna. Csalódott vagyok a nézőszám miatt. A Loki játéka nem okozott meglepetést, szervezett játékot bemutató csapat. Tudtuk, mely játékosoktól számíthatunk veszélyt. A góljainkhoz több koncentráció kellett volna. A pályáról gyakorlatilag eltűnt a fű, nem tudjuk, mi történt vele, ez is hátráltatta a játékot.


Felcsút - A címvédő MOL Vidi FC hosszabbításban egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott a vendég Debreceni VSC csapatával Felcsúton a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így mindkét együttes megőrizte a veretlenségét. A székesfehérváriak a pontmentéssel immár 24 m...

Mol Vidi FC vs. DVSC
Debrecen, Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 4. fordulójában a Debreceni VSC csapata a MOL Vidi FC együtteséhez látogatott pénteken 20.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 4. forduló MOL Vi...
hirdetés