Molnár Ferenc az új edző Vasváriban

Molnár Ferencre a listavezető Ferencváros elleni meccsen debütál a tiszavasvári kispadon
Molnár Ferencre a listavezető Ferencváros elleni meccsen debütál a tiszavasvári kispadon - © Fotó: ÉKN
Tiszavasvári – A fiatal szakvezető a Ferencváros elleni hazai meccsen mutatkozik be.


A tiszavasvári vezetőség nem beszélt a levegőbe, amikor megszellőztette, hogy hétközben megnevezik az NB I B-s férfi kézilabdacsapat új edzőjét. Miként arról beszámoltunk, Türk Ferenc a sereghajtó Nyírbátor ellen elszenvedett – nem várt – vereséget követően lemondott posztjáról, az elöljárók pedig döntöttek az utód személyéről.
Nos, a tizenharmadik helyen tanyázó újonc gárda irányítása immár Molnár Ferenc feladata, aki legutóbb a Mezőkönvesd élvonalbeli gárdájánál töltötte be a tréneri tisztséget. Annál a klubnál, amelynek emblematikus figurának számít: hosszú ideig beállósként szerepelt, előbb az NB I B-s, jelenleg NB II-es U23-as csapatnál töltötte be az edzői tisztet. A ranglétrán haladva 2016 júniusában bízták rá az első osztályú legénység szakmai munkájának vezénylését. Decemberben távozott a kövesdiektől, érdekesség, a korábban Nyíregyházán játszó Jano Pál örökölte tőle a kispadot.

Molnár Ferenc szerdán már csatasorba állt, a Tiszavasvári pedig szombaton a bajnoki tabellát hibátlan mérleggel uraló Ferencvárost fogadja. Vagyis, az új „főnök” mindjárt a Keleti csoport legjobbja ellen mutatkozik be a hazai közönségnek.

KM-KT
hirdetés