Most a Gyarmat az esélyes

Albecz Bencéék meglepnék a listavezetőt
Albecz Bencéék meglepnék a listavezetőt - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A mátészalkai hölgyek az ózdiak ellen kezdik meg a tavaszt.

A hétvégén folytatódó NB II.-es pontvadászatban öt csapatunk lép pályára. A hölgyeknél a múlt héten szabadnapos Mátészalka, amely játék nélkül is megőrizte második helyét a tabellán, azt a Lóci DSE-t fogadja, amelytől ősszel meglepetésre kikapott Ózdon. Vakarcs Krisztáék fogadkoznak, hogy kiköszörülik a csorbát.

A férfiaknál szintén ezen a napon az előző fordulóban Hatvanban csúnyán megégő Kisvárda a Nánás ellen diadalmaskodó Salgótarjánt fogadja. Türk Ferenc, a Várda mestere elmondta, hogy azon a mérkőzésen semmi nem sikerült, a második félidőben se a védekezés, se a támadás nem működött.

Bízik benne, hogy csapata összeszedi magát és még egyszer nem fog olyan rosszul játszani, mint azon a mérkőzésen. Másnap a megyei rangadót nyerő Tiszavasvári a Barcikán kapituláló Nádudvar ellen mérkőzik.

Meglepetést okoznának

Az őszi összecsapásuk egygólos Vasvári sikerrel ért véget, Hadas Sándor nehéz mérkőzésre számít, de bízik játékosaiban, és ezzel az eredménnyel most is elégedett lenne. A Tiszavasváriban elhasaló Nyírbátor az éllovas Hatvant látja vendégül, Petneházi Zsolt, a hazaiak szakágvezetője elmondta, hogy a heti menetrendet sérülések és munkahelyi elfoglaltságok kicsit átírták. Tudják, hogy nem ők az esélyesek, de próbálnak meglepetést okozni.

Most vagy soha, mondhatnák Fehérgyarmaton. Török Péter csapata a tabella alján győzelem nélkül szerénykedő Berettyóújfalut fogadja, amely ellen szinte kötelező a győzelem.

– BB –Sporthírek


hirdetés