Most akkor lesz Legoland Nyíregyházán, vagy sem? A polgármester a Facebook oldalán pontosított

Most akkor lesz Legoland Nyíregyházán, vagy sem? A polgármester a Facebook oldalán pontosított
© Illusztráció: viator.com
Nyíregyháza – A polgármester korábbi bejelentése, miszerint Legoland épül Nyíregyházán, hatalmas lelkesedést váltott ki a városlakókból. Aztán jött a hideg zuhany: mint kiderült, a franchise tulajdonosa nem tud a nyíregyházi tervekről, nem terveztek a szabolcsi megyeszékhellyel.

Sokak szerint blöffölt a nyíregyházi polgármester, mert olyat ígért Facebook oldalán, aminek a kimenetele koránt sem biztos. Dr. Kovács Ferenc ezért pontosított. Azt írta:

“Érthetően nagy érdeklődés övezi a múlt heti kormánydöntést, mely szerint Nyíregyháza 9,5 milliárd forintos keretösszegből kezdhet hozzá egy egyedülálló turisztikai attrakció előkészítéséhez. Szerencsésebb lett volna, ha a hír úgy kerül fel a facebook oldalamra, ahogyan az a Város Közgyűlésén elhangzott, és a helyi sajtóban is megjelent: a támogató döntés birtokában megkezdhetjük az egyeztetéseket a LEGO Discovery Center jogtulajdonosával a projektről. Sajnálom, hogy félreérthető volt a korábbi megfogalmazás. A lényeg azonban az örömteli lehetőség, hozzákezdhetünk a munkához.”

Lényeg a lényeg: bár képlékeny még a dolog, koránt sem érdemes leírni a nyíregyházi Legoland-et.


A polgármester a Facebookon közölte az örömhírt: elképesztő turisztikai attrakció épül Nyíregyházán!

Nyíregyháza – Tisztelt nyíregyháziak! A Magyar Kormány ma megjelent döntésének értelmében, megépítjük Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán 2020-ig – írta a polgármester Facebook-oldalán.
hirdetés