Most esik majd pofára néhány pasi – Nyögdécsel a csajod szex közben? Nem biztos, hogy azt jelenti, amit hiszel… (18+)

Akt.:
Most esik majd pofára néhány pasi – Nyögdécsel a csajod szex közben? Nem biztos, hogy azt jelenti, amit hiszel… (18+)
© Illusztráció: getty images
Na mire gondol a pasi, amikor azt hallja, partnere vadul nyögdécsel szex közben? Hát leginkább arra, hogy a csaj bizony nagyon élvezi a dolgot, és ő aztán milyen ügyes az ágyban. Ám egy felmérés bebizonyította, hogy a nők 66 százaléka nem azért nyög szex közben, mert annyira élvezi az együttlétet, sőt…

A nyögés stimulálja az agyat. A férfiak számára legalábbis. Nem véletlen, hogy a pornófilmekben minden nő lenyögi az égről a csillagokat: a férfiak imádják.

A felmérésé kiderítette, hogy a nők, akik nyögnek közösülés közben nem azt jelzik, hogy közel járnak az orgazmushoz: 66 százalékuk pont a férfi agyát akarják stimulálni, meggyorsítani a férfi számára az orgazmushoz vezető utat – lerövidíteni a szexet.

Hopsz bizony. Emellett néhány nő arról is beszámolt, hogy a hangos nyögések arra jók, hogy elhessegesse a fáradtságot. Bizony, olykor szomorú a valóság.

Forrás: ripost.hu


Így lesz forró decemberetek! Elkészült a nagy adventi szexkalendárium! (18+)

Ez a kis szexkalendárium garantáltan forróvá teszi a decembert. December 1-től indul a lepedő-csata: 24 nap, 24 szexi póz. Ha betartjátok, izgi lesz a karácsony előtti időszak.

Címkék: , ,hirdetés