Most kiderül mit gondolnak a szabolcsiak a tömegközlekedésről

Kéninger Dóra
Kéninger Dóra
Nyíregyháza – Kéninger Dóra busszal jár iskolába Borbányáról, főképp az bosszantja, ha késés van, ami különösen télen kellemetlen. – A járatsűrűséggel nincs baj, reggel és délután is könnyen hazakerülök – árulta el.

Lakatos Zoltán nyíregyháziként általában gyalog közlekedik. – Az osztálytársaktól gyakran halljuk, hogy sokat késnek a buszok, édesanyám viszont Mátészalkáról jár be, de ő nem panaszkodik – mondta.

Lakatos Zoltán

Hidas Máté szerint nincs azzal baj, ha egy diák néha fut a busz után. – Borbányán lakom, ahová 3–4 busszal is ki tudok jutni, mivel a vonalon több járat végigmegy. Csak a zsúfoltság zavar néha – válaszolta.

Hidas Máté

Balogh Fannit a szülei hozzák be a városba, éppen ezért nem tud véleményt formálni a tömegközlekedésről. – Borbányán lakunk, arrafelé is inkább a késések miatt panaszkodnak az utasok – említette.

Balogh Fanni

Dankó Ferenc egy kicsit drágállja a jegy árát a helyi járatokon. – Újfehértóra 370 forintból megvan egy oda- vagy visszaút, de főleg helyközivel közlekedem, ezért nem is panaszkodom – felelte.

Dankó Ferenc

A nyíregyházi Sándor Zoltán a Jósavárosban száll buszra, és sem a zsúfoltság, sem a fűtés hiánya nem okoz neki gondot. – Talán csak az zavaridőnként, ha a kipufogógáz bejön az utastérbe – közölte.

 Sándor Zoltán

 

KM-MJ
hirdetés