Most négyet kapott a Bakta

Kétarcú csapat a Baktalórántháza. Az NB II-es gárda a hazai meccseit megbízhatóan hozza, ám idegenben nem megy neki az őszi szezonban.

A kieső helyen álló ESMTK ellen adott volt a lehetőség, hogy lezárja gyengélkedését a BVSE, ám a tervek nem váltak valóra.
Kiegyenlített játék közepette a házigazda szerzett vezetést, és az utóbbi hetek szokásainak megfelelően Kovács János mester már az első félidőben cserélni kényszerült: ezúttal Koskovitsot váltotta Szenes.

Mindezek tetejében még szünet előtt újabb gólt szerzett a házigazda, már-már reménytelenné téve a folytatást a baktaiak számára.

A 2–0-ás eredményt aztán a hajrában már visszasírták a látogatók: a meccs véfefelé ugyanis újabb két gólt kapott a Bakta, a negyedik találat ismét a játékrész végén született. Újabb meglepően nagy különbségű vereséget szenvedett a Bakta, érthetetlen az a gyengélkedés és eredménytelenség, ami idegenben jellemzi a Kovács-legénység futballját. Otthonától távol nyolc mérkőzésen mindössze egyetlen találatot szereztek a szabolcsiak.

Jegyzőkönyv, események

ESMTK–Baktalórántháza VSE 4–0 (2–0)
Ady Endre út, 250 néző, v.: Fajkusz.

ESMTK: Bonica – Agócs (Marosfalvi 49. perc, Péter 81.), Czakó, Kővári, Tvaruska – Samuel, Füzi K., Nagy D. (Élő 70.), Farkas A. – Újhegyi, Vörös. Edző: Menczeles Iván.

Baktalórántháza: Sándor G. – Vágó Z. (Illés L. 56.), Mező Á., Bodnár J., Koskovits (Szenes, 31.) – Szilágyi K. – Kozma A., Kozma J., Tolnai – Marics G. (Tóth Sz. 81.), Szabó R. Edző: Kovács János.

19. perc: Újhegyi 15 méterről jobbal a bal alsó sarokba lőtt, 1–0.
45. perc: Tvaruska balról, éles szögből, 14 méterről a jobb felső sarokba lőtt, 2–0.
68. perc: Újhegyi csípett el egy rossz hazaadást, rávezette a labdát Sándorra és a kapuba lőtt, 3–0.
92. perc: Vörös lépett ki a védők közül és a kiszolgáltatott Séndor mellett a hálóba lőtt, 4–0.

Mesterszemmel

Menczeles Iván: – Hetek óta jól játszunk, és ez most az eredményben is megmutatkozott, magabiztos győzelmet arattunk sportszerű ellenfelünkkel szemben.

Kovács János: – Támadásban gyengék voltunk, hátul elkövetett hibáinkat pedig megbüntették a hazaiak.

 

– Bodnár Tibor –
hirdetés