Most telt be a pohár Tarpán: 8 futballistát tettek lapátra

Akik beálltak a sorba: Kemény Gábor (középen) és Antal Roland (jobb szélen) figyelembe vették a vezetőség kérését – ők tovább futballozhatnak Tarpán
Akik beálltak a sorba: Kemény Gábor (középen) és Antal Roland (jobb szélen) figyelembe vették a vezetőség kérését – ők tovább futballozhatnak Tarpán - © Fotó: Pusztai Sándor
Tarpa – Vétett a házirend ellen a Tarpáról elküldött nyolc futballista.


A tarpaiak nem teketóriáztak. Nyolc futballistát tettek lapátra, mégpedig azonnali hatállyal. Az események szálai még az elmúlt hétre vezetnek vissza, amikor az elöljárók meglépték azt, ami a szezon kellős közepén egyáltalán nem szokványos. Pláne, a sportág honi viszonyait ismerve. Ráadásul egyáltalán nem perememberek kaptak elbocsátó üzenet, kezdőjátékosok is áldozatul estek a megyei első osztályú együttesnél történt tisztogatásnak.
Nevezetesen Dávid Gergely, Dávid Róbert, Vitalij Djacsenko, Ködöböcz Norbert, Orosz Erik, Sas István, Szmolonka Ruszlan és egy ifjúsági korú labdarúgó.

– Abszolút magatartás és fegyelmezési ok húzódik meg a döntés mögött – nyomatékosította Tóth Pál, a tarpai egyesület elnöke. – Júliustól léptettük érvénybe a maghatározott pontokat tartalmazó belső házirendet, amit szeretnénk, ha feltétlenül elfogadna mindenki. Ezt nem volt könnyű betartatni, rendszeresen akadtak problémák, amelyeket előbb szép szóval próbáltunk elintézni, majd büntettünk is. Most viszont betelt a pohár, mert a jelek szerint ennek nem volt foganatja. Az utolsó megbeszélésen kijelentettük, a következő esetben azonnali hatállyal megválunk azoktól, akik nem veszik figyelembe kérésünket. Tulajdonképpen ennyi a történet. Nem mérlegeltünk, mivel számunkra a legfontosabb, hogy olyan közösséget alkossunk, ahol mindenki igazi sportembereként viselkedik és csak ezért a csapatért dolgozik!

KM-KT

Címkék: , ,


További hírek a Sport kategóriából


hirdetés