Most teremben kell bizonyítani

Teremfoci - archív
Teremfoci - archív
Debrecen – Bár a DVSC-TEVA együttese nem készült külön a teremfoci fináléjára, mindenki sikeres szereplést vár a Lokitól.

A DVSC-TEVA–Pécs mérkőzéssel kezdődik szombaton 11 órakor a debreceni Főnix Csarnokban a II. Tippmix Teremlabdarúgó Bajnokság döntője és a Tél bajnoka dicső címet közel kilencórás csatározás után érdemli ki a legjobb alakulat.

Meccsdömping

A cívisvárosi fináléban nyolc olyan csapat méri össze erejét, amelyik sikerrel vette a selejtezőt, így előre borítékolható, hogy izgalmas meccseket láthat majd a nagyérdemű.

A döntőben két csoportban kezdik meg a küzdelmet az alakulatok, az egyik ágon a házigazda DVSC-TEVA, a Pécs, a Kaposvár és a tavalyi győztes REAC került, míg a másik csoportban a Tatabánya, a Sopron, az Újpest és az MTK csatázik.

 A csoportküzdelmek után az első két helyezett csapatok jutnak az elődöntőbe, ahol az első helyen végzett együttesek a másodikakkal meccselnek. Ezt követően az elődöntők vesztesei a harmadik helyért játszanak, míg a győztesek a fináléban mérik össze erejüket.

Sikeres szereplésben bízva

A miskolci selejtezőkhöz képest lesznek apróbb változások a keretben, amit főleg a sérülések miatt kellett meghoznunk, mivel Csernyánszki Norbert, Bernáth Csaba, Thierry Issiémou, Böőr Zoltán és Mészáros Norbert maródiak; ellenben Jimmy Jones Tchana, Szűcs István és a próbajátékon lévő brazil Marco Túlio bizonyíthat a Főnixben – nyilatkozta a Naplónak Fieber Péter, a DVSC-TEVA pályaedzője. – Elvárás a fiúkkal szemben, hogy megfelelő hozzáállással lépjenek pályára és a lehető legjobb eredményt érjék el. A csoportküzdelmek során az ellenfelek verhetőnek tűnnek, de teremben minden más, mint a nagypályán, ám a legjobb négy közé kerülés mindenképpen minimális célkitűzés a csapat felé. Az edzéseken elsősorban a tavaszi idényre készülünk és nem a teremlabdarúgó bajnokságra, ennek ellenére szeretnénk jó játékkal és sikeresen szerepelni.

A tornára jegyeket a mérkőzés napján a Főnix Csarnok pénztárában lehet megvásárolni, a belépők egységesen 3200 forintba kerülnek. Jó hír a családosok számára, hogy egy felnőtt egy tizennégy éven aluli gyermeket ingyen bevihet az eseményre.

A DVSC-TEVA kerete:

Balogh János, Bíró Péter, Bojan Brnovics, Dombi Tibor, Dzsudzsák Balázs, Hamar Zsolt, Jimmy Jones Tchana, Kiss Zoltán, Komlósi Ádám, Marco Túlio, Leandro, Nagy Róbert, Sándor Tamás, Ibrahima Sidibe, Szatmári Csaba, Szűcs István, Dragan Vukmir, Zsolnai Róbert.

Csoportmérkőzések.

11.00: Pécsi MFC Pécs-Plaza–DVSC-TEVA

11.30: Tatabánya FC–Újpest FC

12.00: Scania-Kaposvári Rákóczi–REAC

12.30: FC Sopron–MTK Budapest

13.00: Pécsi MFC Pécs-Plaza–REAC

13.30: Tatabánya FC–MTK Budapest

14.20: DVSC-TEVA–Scania-Kaposvári Rákóczi

14.50: Újpest FC–FC Sopron

15.20: Scania-Kaposvári Rákóczi–Pécsi MFC Pécs-Plaza

15.50: FC Sopron–Tatabánya FC

16.20: REAC–DVSC-TEVA

16.50: MTK Budapest–Újpest FC

Elődöntők

17.40: A-csoport 2. helyezettje–B-csoport 1. helyezettje

18.10: A-csoport 1. helyezettje–B-csoport 2. helyezettje

A harmadik helyért

18.40: az elődöntők vesztesei

Döntő

19.10: az elődöntő győztesei
B.N.
hirdetés