Motoros öröm Miskolcon, melybe üröm vegyült

Miskolc – Minden jó lett volna, ha… Ha örömre adott volna okot Talmácsi Gábor vasárnapi szereplése. Ott volt a miskolci rendezvényen Talmácsi apuka és Gergő.

Bevált az új helyszín. Bár nincs még pontos mérlege a rendezvénynek, az biztos: sikeres volt a most először a Szemere Bertalan Szakközépiskolában megrendezett Miskolci Motoros Kiállítás és Vásár (immár az ötödik), amelyet a Fido Motor Kft., a Motor Trader Kft. és az SZT-Színvonal Bt. szervezett.
Minden jó lett volna, ha… Ha örömre adott volna okot Talmácsi Gábor vasárnapi szereplése. Ott volt a miskolci rendezvényen Talmácsi apuka és Gergő (a Talmácsi Istvánnal készült beszélgetés a Vasárnapi Északban és a BOON-on olvasható), velük lehetett volna örülni, ám a kivetítő és a tévé kegyetlen volt. Pontosabban: a technika. A második kör végén a motor megadta magát.
Ami a kiállítást és a vásárt illeti: nemcsak látogatók voltak szép számmal (és persze kiállítók), hanem vásárlásokról is tudunk. Mármint: nemcsak „apró”, ezres és tízezres nagyságrendű tételekéről, hanem motorokéról.
Gazdag volt programokban a szombat és vasárnap, elég hármat idézni: a Talmácsi Motoros Iskola „odaköltözött” az avasi iskolába – ingyen motorozhattak a gyerekek –, sokan élvezték az élőzenét, nemkülönben Szelei Ferike és Mókus szerepléseit.
hirdetés