Motoros borult fel Balkánynál – Balesetek az elmúlt 24 órában

Motoros borult fel Balkánynál – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyházán, az Erdő soron közlekedett a Ferenc körút irányába személygépkocsival egy 25 éves nyírteleki nő 2017. augusztus 29-én 14 óra körül. A gépkocsivezető az Erdő sor és a Kossuth utca kereszteződésében feltehetően nem tartott kellő követési távolságot és egy előtte forgalmi okból lassító, majd megálló járműnek nekiütközött. A baleset következtében a részes autót vezető 57 éves nyíregyházi nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Balkány irányából közlekedett Biri felé segédmotoros kerékpárral 2017. augusztus 29-én 20 óra 55 perc körül egy 38 éves kálmánházi lakos. A motoros haladása során lehaladt az úttestről a jobb oldali füves útpadkára, ahol elvesztette uralmát a jármű felett és felborult. A férfi a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés