Helyi közélet

2017.01.13. 09:06

Folyamatosan takarítják az utakat Nyíregyházán

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. valamennyi munkagépe (17 db), és csaknem 150 munkatársa vesz részt a hóeltakarításban.

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. valamennyi munkagépe (17 db), és csaknem 150 munkatársa vesz részt a hóeltakarításban. Jelenleg is sózzuk az utakat, majd miután a reggeli forgalom összekeverte a havat és a sót munkagépeink letolják a forgalmas szakaszokon a megolvadt havat. Első ütemben a főbb tömegközlekedési útvonalakat takarítjuk, a mellékútvonal-hálózaton csak a fő- és közösségi útvonalak rendbetételét követően kezdődik meg a munkavégzés.

A mellékutak jelenleg havasak, csúsznak, ezért kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, körültekintően közlekedjenek! Az utak mellett tisztítjuk a járdákat, kerékpárutakat és fizető parkolókat is, illetve munkatársaink kézi erővel a buszmegállókat és gyalogátkelőhelyeket síktalanítják.

Az előrejelzések szerint a nap folyamán folyamatos hóesésre, 10 és 25 cm közötti hómennyiségre kell számítani, ezért szisztematikusan, visszatérő körökben sózza- takarítja társaságunk az utakat.

- NYÍRVV -


A havazás miatt ingyenes a parkolás Nyíregyházán

A havazásra tekintettel Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere elrendelte, hogy pénteken a város teljes területén a parkolók ingyenesen használhatók.

2017. január 16-tól (hétfőtől) a megszokott parkolási rend lép ismét érvénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában