Motoros ütközött autóval Nyíregyházán – szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Motoros ütközött autóval Nyíregyházán
Motoros ütközött autóval Nyíregyházán - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/2504/2016. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 6-án 18 óra 30 perckor Nyíregyháza belterületén, a Bethlen Gábor utcán Tiszavasvári felől a belváros irányába a belső forgalmi sávban közlekedett egy Opel Ascona típusú személygépkocsi. A Bethlen Gábor utca és a Moszkva utca kereszteződésében balra kanyarodása közben összeütközött a Bethlen Gábor utcán szemből érkező Yamaha típusú motorkerékpárral. A motorkerékpár sofőrje a baleset során 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet és érdemleges információval rendelkezik az hívja a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot a (06-42) 524-600 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu e-mail címre!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nagyot esett az autóval ütköző motoros Nyíregyházán

Nyíregyháza – Kórházba vitte a mentő azt a motorost, aki majdnem kivédte az elé kanyarodó autót, de végül mégis összeütköztek péntek este a 36-os főúton.
hirdetés