Motort lopott Ófehértón – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves ófehértói lakos ellen. A férfi 2017. júliusában egy ófehértói lakóház udvarának nyitott garázsából eltulajdonított egy segédmotoros kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2017. szeptember 3-án Besenyődön elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Az eltulajdonított járművet egy besenyődi ingatlan udvarán megtalálták és lefoglalták. A rendőrség a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2017. szeptember 3-án Nyírbogdányban elfogtak egy 27 éves helyi lakost. A nő ellen körözést adtak ki, mivel a Nyíregyházi Járásbíróság által kiszabott pénzbírságot nem fizette be, ezért elzárásra változtatták át. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés