MR. Nyíregyháza 2011.

Pillanatkép a 2010-es versenyből
Pillanatkép a 2010-es versenyből
Idén is megválasztásra kerül városunk legjobb pasija, két kategóriában indulhattak a fiúk: 4 éves kortól a gyerekek, a felnőttek 15 éves kortól.

MR. Nyíregyháza 2011 és XIX. Nyíregyházi Divatest

2011. április 9. szombat  18.00 Korona Hotel

Az idén is megrendezésre kerül a Vogue Modellügynökség szervezésében a MR. Nyíregyháza  a XIX. Nyíregyházi Divatesttel karöltve, tavaszi-nyári show divatbemutatóval április 9-én  szombaton 18 órától a Korona Hotelben. Igazi divatparádé és tavaszi/ nyári hangulat.Addig az újság  és az internet hasábjain keresztül Önök is szavazhatnak ki legyen városunk legjobb pasija–17 felnőtt és 8 gyermek döntős közül választhatnak. A gyermekkategóriások 5-12 évesek, míg a felnőttek 19-24 évesek ebben az esztendőben.

Javában tart a végső finish, ami a versenyzők televíziós showra való felkészítését jelenti, önbizalom tréner, sminkes, fodrász, személyi edző, stylist, fotós kapja kézbe a fiúkat, hogy mindenki egyenlő eséllyel indulhasson  a nagy megmérettetésen.

A harc tehát a MR. Nyíregyháza címért folyik, ami egy szép karrier beindultát jelentheti a szerencsésnek, emellett felajánlók értékes ajándékaiért is folyik a küzdelem. Az érdeklődőket személyesen is várjuk szeretettel a Korona Hotelben! A Szabolcs Online-on is szavazhatnak a gyerekekre és felnőttekre az alábbi linkekre kattintva:

>>> Itt szavazhat a gyerekekre <<<

>>> Itt szavazhat a felnőttekre <<<
hirdetés