Másodszor is fittülhettünk

Másodszor is fittülhettünk
Miskolc – A megyei és a miskolci önkormányzat másodízben rendezte meg a Fittségi Sportnapot a miskolci sportcsarnokban. Az Észak–BOON is támogatója volt a jól sikerült rendezvénynek, amelynek mintegy ezer vendége volt.  

A megyei és a miskolci önkormányzat másodízben rendezte meg a Fittségi Sportnapot a miskolci sportcsarnokban. Az Észak–BOON is támogatója volt a szombati, jól sikerült rendezvénynek, amelynek mintegy ezer vendége volt.
Az egészséges életmódot segítő termékek és szolgáltatások tárházát vonultatták fel a kiállítók – körülbelül negyvenen voltak –, a fittséget népszerűsítették a sportolók, akik részben talk-show formájában osztották meg gondolataikat a közönséggel, részben bemutatót tartottak, egy harmadik módja pedig az volt szereplésüknek, hogy közös gyakorlatokat végeztek ifjakkal és nagyobbakkal.
Pilates-aerobikot vezetett Geszler Dorottya, kangoo jumps cipőket „osztott ki” Hornyák Ádám (tavaly 100 pár, az idén 200 pár cipőnek lett alkalmi gazdája), best body aerobikot tartott Katus Attila, a Pécsi Sasok tagja, és hosszan lehetne sorolni a közreműködőket, soraikban Mészáros Lászlóval, Rakusz Évával, Lehmann Tiborral, Veréb Györggyel, Oláh Ferenccel, Salamon Józseffel, az Albrecht-MVSC-MISI NBI-es röplabdás lányaival.
Sokan próbálták ki magukat az íjászkodásban, a falmászásban, és természetesen népszerű volt a darts is.
hirdetés