Sport

2015.08.11. 18:41

Pazar visszatérés Pölöskey Pétertől

Nyíregyháza - A fél éves kihagyás utáni második meccs máris három gólt hozott a bizonyítási vággyal teli Pölöskey Péter számára.

Nyíregyháza - A fél éves kihagyás utáni második meccs máris három gólt hozott a bizonyítási vággyal teli Pölöskey Péter számára.

Az első fordulóban még kimaradtak a helyzetei, a másodikban csaknem minden összejött. Pölöskey Péter, a Nyíregyháza Spartacus támadója a DVSC-DEAC elleni NB III-as nyitányon akár négy gólt is fejelhetett volna, ehelyett az Újpest II vendégeként szerzett hármat, hozzásegítve csapatát a 4–1-es sikerhez.

– A hatalmas hőségben nehezen pörögtünk fel a mérkőzésre, ráadásul egy kontratámadásból az ellenfél szerezte meg a vezetést, így utólag talán ez is kellett hozzá, hogy igazán felébredjünk – mondta a történtekről a 27 éves csatár. – Fontos volt, hogy még szünet előtt egyenlíteni tudtunk, aztán amikor megszereztük a második gólunkat, akkor már könnyebben ment a folytatás. A Debrecen ellen fejes helyzeteim voltak, ezúttal két gólt lábbal értem el, a harmadikat pedig fejjel.

Közben pedig gólpasszt is adott a csatár, amikor az ő helyzeténél is jobbat keresett, ezért tálalta a labdát az érkező Igor Zofcák elé. Megvan tehát az első két fordulóban remélt két győzelem, feljutó helyen áll a csapat, Pölöskey Péter nevével kezdődik a góllövőlista. Picit talán meg is lehet nyugodni?

– Nagyon remélem, hogy egyáltalán nem nyugszunk meg, mert feladatból van még bőven – vélekedik Pölöskey Péter. – Két lépcsőt másztunk meg a harminckettőből, nagyon az elején tartunk még ennek a sorozatnak. Az pedig, hogy miként áll a tabella és a góllövőlista, két forduló után egyáltalán nem fontos, de ha a huszadik vagy sokkal inkább a harmincegyedik játéknapot követően is ez lesz a helyzet, akkor már elhihetjük, hogy lassan megvalósulnak a céljaink.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország augusztus 12-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!