MSZP-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – „Amnézia helyett…” címmel tartott csütörtökön sajtótájékoztatót a szocialista párt városi szervezete, ahol Csabai Lászlóné egykori polgármester elmondta: a városvezetés és a fideszes önkormányzati képviselők memóriazavarral küszködnek.

– Nem véletlenül választottuk a tájékoztató helyszínéül a nyírszőlősi általános iskolát, ugyanis a mi időnkben épült fel az intézmény részeként a tornacsarnok, de megújult emellett a településrész óvodája, orvosi rendelője és játszótere is – mondta Csabai Lászlóné, aki hozzátette: ők 2 milliárd forintot fordítottak Nyíregyháza fejlesztésére, míg a mostani vezetés 2,1 milliárd forintot. – Ebből is látszik, hogy semmi oka a Fidesznek a visszamutogatásra – zárta Csabainé.

Nagy László polgármesterjelölt szólt pártja következő öt éves programjáról is. – Megteremtjük annak lehetőségét, hogy a külső városrészeken a bölcsődei ellátás feltételein javíthassunk, ahogy az idősgondozás és a házi segítségnyújtás színvonalát és eszközrendszerét is fejleszteni kívánjuk.
hirdetés