MSZP-sajtótájékoztató: „A játékszabályokat mindenkinek be kell tartani!”

Nyíregyháza – „A játékszabályokat mindenkinek be kell tartani!” – hangsúlyozta Máté Antal, a Baloldali Önkormányzatok Közösségének megyei elnöke szerdán Nyíregyházán.

„Olyan anomáliákra szeretném felhívni a figyelmet, ami egyértelműsíti, hogy a TOP-os források megyei felhasználása egyértelműen politikai alku eredménye. Zárt ülésen határoztak a pénzek elosztásáról, ez ellentétes az uniós normákkal. A Magyar Államkincstártól kapták a kiértesítést, holott a kincstárnak nem volt döntési kompetenciája.

Nyírbátor polgármestereként felháborítónak tartom, hogy a város ipari parkjának infrastrukturális fejlesztését célzó projektjeinket (buszmegálló és út építése) nem támogatták. Pedig ez a terület immár több mint száz településen élő embernek ad munkát, megélhetést. Kirívóan magas összegű támogatást kapott Nyírbogát, a település polgármestere a térség országgyűlési képviselőjének a felesége”.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés