MSZP-sajtótájékoztató: A nyugdíjasokat tisztelni kel

Nyíregyháza – Visszautasítunk bármilyen jelzőt, amit a nyugdíjasokra aggatnak – fogalmazott Halmi József keddi sajtótájékoztatóján, Vona Gábor Jobbik-elnök nagy port felvert Facebook-bejegyzésére utalva.

– A nyugdíjasokat tisztelni kell – nem csak a kampányidőszakban – a koruk miatt és főleg azért, amit az ország felépítéséért tettek – nyomatékosított a szocialisták megyei alelnöke, majd hozzáfűzte: – Az MSZP mindig a nyugdíjasok pártján állt, elég az utazási kedvezmények vagy a 13. havi nyugdíjra bevezetésére gondolni. Utóbbi ugyan a gazdasági válság áldozatául esett, de a párt törvénnyel biztosította, hogy a gazdasági növekedés függvényében visszaadhassák. A Fidesz ezt nem hajtja végre, sőt megszüntette a rokkant- és a korkedvezményes nyugdíjat is, a veszélyes üzemekből már nem vonulhatnak nyugalomba hamarabb a dolgozók. Üdvözlendő, hogy a nőknek negyven év szolgálati idővel erre lehetőségük van, de ugyanez a kedvezmény a férfiaknak is jár – mondta végezetül Halmi József.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés