MSZP-sajtótájékoztató: Folytatódik a gyűlöletkampány, hogy elfedjék a kormányzati kudarcot

Nyíregyháza – Az október 2-ai népszavazás érvénytelennek bizonyult, politikai következménye mégis van: a szavazópolgárok bebizonyították, hogy Orbán Viktor és a kormánya leváltható, a Nemzeti Együttműködés Rendszere megváltoztatható – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján dr. Legény Zsolt.

– Ennek ellenére a Fidesz győzelmi jelentései érvényességet sugalltak, majd erre alapozva a miniszterelnök bejelentette az alaptörvény újabb, immár hetedik módosítását. Tovább toldozgatják az alaptörvényt – amelyet éppen Orbán nevezett gránitszilárdságúnak -, mégsem változik semmi, ugyanis nincs kötelező betelepítési kvóta.

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint folytatódik a gyűlöletkampány, hogy ezzel elfedjék a kormányzati kudarcot, az egészségügy áldatlan állapotait, az oktatás sokasodó problémáit és azt, hogy a fiatalok tömegesen hagyják el Magyarországot. – Nem lehet büszke sem Orbán, sem a Fidesz, hiszen annak ellenére, hogy közel húszmilliárd forintot emésztett fel a népszavazás, a lakosság távolmaradásával fejezte ki a véleményét – summázott Legény Zsolt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés