MSZP-sajtótájékoztató: „Ha az MSZP jövőre kormányra jut, igazságot szolgáltat”

Nyíregyháza – Dr. Veres János, a párt szabolcs-szatmár-beregi elnöke a megyei közgyűlést citálta: „Közöltem, hogy szerencsés volna, ha a megyei közgyűlés alelnöke nem használná a szolgálati autóját kampánycélra. Ettől persze vannak fontosabb témák is…”

Dr. Veres János ekképpen folytatta: „A Fidesz elrabolta az emberek pénzét a magánnyugdíjpénztárak államosításával. A pénz eltűnt, elköltötték. Csak valószínűsíthető, hogy beolvadt a költségvetési kiadásokba. Aggasztó, hogy az a több százezer magyar, aki külföldön aktív kereső, nem fizet a magyar nyugdíjrendszerbe, hisz nem is kell nekik. Igenám, de ez óriási veszélyforrás: ha hazajön, hiányozni fog a neki kifizetendő nyugdíj fedezete. Teljesen elfogadhatatlan a rokkantnyugdíjasok megalázó helyzete. Ha az MSZP jövőre kormányra jut, e téren is igazságot szolgáltat”.

Halmi József megyei alelnök szerint „diktatúrában élünk. A vezér és a klientúrája mindent büntetlenül megtehet, pazarolja a milliárdokat, miközben az emberek jelentős része éhezik. Arra kérem a rezsimet, hogy még mielőtt elzavarja a nép, addig se büntessék tovább az ország lakosait!”

KM
hirdetés