Asztrológia

2014.07.21. 07:45

Napi horoszkóp – 2014. július 21.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A mai nap a félreértéseké. Hiába is próbálná tisztázni a kialakult helyzetet, egyre inkább erősödik Önben az érzés, nem egy nyelvet beszélnek. Összpontosítson a feladataira és próbálja meg egyedül megoldani a problémáit, mivel hiába kérne segítséget, csak tovább bonyolítaná. Baráti körben számíthat azonban arra, hogy hogy a gondjait elmesélve tanácsokat kaphat. Hívja fel azokat, akikkel fél szavakból is megértik egymást.

Bika

04.21 – 05.21

Fáradt és ideges. Talán ennek köszönheti, hogy képtelen beilleszkedni abba a közegbe, ahol tevékenykednie kell. Olyan feladatokat keressen, amelyekkel egyedül is képes megbirkózni, így elkerülheti a kényes helyzeteket és a feszült hangulatot, amit maga körül teremthet azáltal, hogy folyamatosan magyarázkodnia kell. Próbálja letudni mihamarabb a kö9telezettségeit és egy kicsit kényeztetni magát.

Ikrek

05.22 – 06.21

Az utóbbi időben túl nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az anyagi hátterét rendezze. Emiatt elhanyagolta a szeretteit, többször is feszült, ingerült hangulatban próbálta tisztázni a kényes helyzeteket, ami miatt csak tovább romlott az otthoni légkör. Ennek most véget vethet, hiszen már nem feszítheti tovább a húrt. Üljenek le és tisztázzák az elmúlt időszak eseményeit, vonja le a tanulságot és tanuljon belőle.

Rák

06.22 - 07.22

Tele van energiával, így hirtelen azt sem tudja, miként vezesse azt le. Kapkodásba kezd, mert mindent szeretne addig megoldani, amíg érzi magában ezt az erőt és lendületet. Így azonban egyre csak gyűlnek a feladatok, hiszen ha már belekezdett, be is kellene fejezni. Egyszerre egy problémával foglalkozzon, hisz így végezhet igazán hasznos munkát. Ha így jár el, akkor lesz eredményes és sikerekkel teli a napja.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Nem az a lényeg, hogy egyszerre foglalkozzon mindennel, sokkal fontosabb, hogy amibe belekezd, azt eredményesen le is zárja. Ezért állítsa össze a tervét arra vonatkozóan, mit szeretne elintézni a mai napon és utána ennek segítségével haladjon előre. Legyen türelmes és haladjon lépésről lépésre, ne kapkodjon akkor se, ha elakad egy akadályba ütközve. Gondolkodjon, hiszen csak így találhat megoldást.

Szűz

08.24 - 09.23

Bizonytalan, ezért egy-egy vita során képtelen megvédeni az álláspontját. Kerülje az olyan helyzeteket, ahol nézeteket kell ütköztetni, foglalkozzon inkább olyan kérdésekkel, melyekkel egyedül is képes megbirkózni. Vár Önre olyan feladat, amely nem igényel segítséget és a tapasztalatai, rutinja átsegítik a holtponton. Legyen türelmes, az idő meghozza a magabiztosságát, ne akarjon mindenáron úrrá lenni a határozatlanságán.

Mérleg

09.24 - 10.23

Szellemileg friss, kipihent, ezért érdemes a fontos megbeszéléseit, döntéseket igénykő tárgyalásait a mai napra időzíteni. Ha valamiről határozott elképzelése van, abból nem enged, így ugyan elégedetten dőlhet hátra, hiszen minden úgy alakul, ahogyan szeretné, de vajon valóban ez a legjobb megoldás? Érdemes lenne meghallgatni mások véleményt is, az ugyanis nem gyengeség, ha megfogadja a hallottakat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Úgy fest, sikerült végre rendeznie a sorokat, de főleg a gondolatait. Végre tudja, mi igazán fontos, amivel foglalkoznia kell ahhoz, hogy elégedett lehessen és melyek azok az ügyek, amelyeket hanyagolhat és ettől nem lesz Önben hiányérzet. Már csak a kapcsolatait kellene hasonló szemszögből értékelnie, hiszen ezen a téren is vannak tisztázandó kérdések, érzések. A mai napon képes lesz feldolgozni a veszteségeket, így ne féljen kimondani azokat a szavakat, melyeket már egy ideje megfogalmazott magában.

Nyilas

11.23 - 12.21

Könnyedén képes megoldani még azokat a feladatokat is, melyeket egy ideje a fiókja mélyére rejtett, mert úgy gondolta, meghaladja a képességeit. Mindezt annak köszönheti, hogy most nem a nehézségeket tartja szem előtt, hanem a céljait, az elérni kívánt eredményeket. Hallgasson bátran a megérzéseire még akkor is, ha tudja, hogy azok ellentmondanak a józan észnek, az ösztönei a mai napon nem hagyják cserben.

Bak

12.22 – 01.20

A mai napon leginkább a türelmére lesz szüksége. Heves viták közepén találhatja magát, ha engedi, hogy az érzelmei vezéreljék. Hallgasson a józan eszére még akkor is, ha tudja, Önnek van igaza, de ezt képtelen megértetni a másik féllel. Inkább engedjen és bízzon abban, hogy az idő majd Önt igazolja. Bár ez visszalépést jelent, mégis ez a megoldás a jelenlegi helyzetben. Szerettei körében megnyugvásra lelhet.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Olyan viták közepén találja magát, amelyhez érdemben nem is tud hozzászólni, Nem is érti, hogy keveredhetett ilyen helyzetbe, de most nem is érdemes erre energiát pazarolni, inkább keresse a legrövidebb kivezető utat. Ha ugyanis engedi, hogy elmélyüljön benne, csak komoly veszteségek árán lesz képes kikerülni belőlük. Márpedig a kérdések közel sem olyan fontosak, lényegesek az Ön szempontjából, hogy érdemes lenne áldozatot hozni értük.

Halak

02.20 - 03.20

A következő napokban elsősorban az elfogadást kell gyakorolnia. Képtelen ugyanis kiállni saját magáért, az igazát megvédeni, ezért inkább mások érdekeit tartja szem előtt. Ez azonban növelheti a belső feszültségét, ha nem tudja feldolgozni. Az elvei feladására ugyan nem kényszerül, de számos olyan feladatot is elvégez, amellyel képtelen azonosulni. Keresse a nyugodtabb percekben a szépséget, meghittséget, ez adhat erőt ahhoz, hogy a holtponton átlendüljön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!