MSZP-sajtótájékoztató: Közlekedési problémák vannak Nyíregyházán

Nyíregyháza – Nagyobb közlekedési problémák is vannak Nyíregyházán, mint a Mező és Bethlen Gábor utcák csomópontjában – kezdte a szocialisták hétfői sajtótájékoztatóját Aranyos Gábor városi elnökségi tag, s példaként említette a Tokaji úti felüljáró hiányát, a nagykörút befejezését és néhány baleseti gócpontot.

– A csomópont alapkőletételénél elhangzott: a nyugati elkerülő továbbépítése miatt halaszthatatlan a beruházás, ám a döntéssel meg kellett volna várni az út megépülését. – Érdemi egyeztetés nélkül kezdtek hozzá az építkezéshez – jelentette ki Jeszenszki András. Az MSZP városi elnöke szerint a NIF Zrt. eljuttatta ugyan néhány nyíregyházihoz a lakossági fórum meghívóját, azonban az időpont miatt (hétköznap 8.30) kevesen tudtak részt venni.

– Nem lehet majd balra kanyarodni a körútról, és ez komoly problémát jelent, ugyanis számos intézmény, szolgáltató található a Bethlen utcában, ezért a környező mellékutcák zaj- és károsanyag-terhelése jócskán megnő. Kíváncsiak vagyunk, mikor tervezik az érdemi egyeztetést a város lakóival és képviselő-testületével.
hirdetés