MSZP-sajtótájékoztató: Tovább dübörög a gyűlöletkampány

Nyíregyháza – Amíg nem kerültek Fidesz-közeli érdekeltséghez, nem lehetett függőplakátokon hirdetni – idézte fel pénteki sajtótájékoztatóján Csabai Lászlóné.

– Ezek nagy szerepet kaptak legutóbb, minden idők legdrágább és leggyűlölködőbb kampányában, ahogy az óriásplakátok is; nehezen hihető, hogy utóbbiak újraszabályozását – épp a kampány után – a kormány tisztességes szándékkal tervezi. Gyanús az időzítés a Népszabadságnál is. Miért éppen a Matolcsy- és Rogán-ügyek felderítése után derült ki, hogy veszteséges a lap? – tette fel a kérdést a szocialisták megyei alelnöke, azután átadta a szót Tukacs Istvánnak. – Tovább dübörög a gyűlöletkampány; a kormány most az érvénytelen népszavazásra alapozná az alaptörvény módosítását. Az MSZP nem vesz részt az erről szóló vitában és szavazásban, ehelyett törvénymódosító csomagokkal, indítványokkal egy normálisan működő országot céloz meg. Foglalkozunk a sajtószabadsággal, a demokratikus intézményekkel, a választással, a foglalkoztatással, az egészségüggyel és az oktatással is – fogalmazott a párt országgyűlési képviselője.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés