Mulatós majális a masszőrrel

By Ladányi Tóth Lajos
Akt.:
Mulatós majális a masszőrrel
Nyíregyháza, Újfehértó – Nincs majális Roberto nélkül. A Mulatós masszőr sok helyen megfordult már az országban, de mégis szíve-lelke Szabolcs-Szatmár-Bereghez köti.  Bármennyire is hihetetlen, de igaz: most először tölti a megyében a majálist, persze korántsem pihenéssel. Nagy mulatásra hív kicsiket, nagyokat és idősebbeket egyaránt.

– Nagyon jólesett a megkeresés, hiszen eddig mindig máshol léptem fel ilyentájt. Noha április 30-ra és május 1-re 6 felkérésem volt az ország más-más pontjain, de a szívem mégis „hazahúzott” – állította Roberto.

Azt ígéri, hogy mulatásban, jókedvben nem lesz hiány. Elhangzanak majd régi és új dalok,  slágerek.

– Aki egy kis zumbára vágyik, azt is megkapja tőlem, hiszen az új lemezen hallható a „Figyeld az ütemet” zumba-dalom, amit egyre többet kérnek és sugároznak különböző mulatós tévécsatornákon. Természetesen elmaradhatatlan minden fellépésen a Fluor által óriási sikerre vitt Mizu is „Mulatós mizu” címmel.

Robertóval április 30-án 18 órától a borbányai művelődési ház előtti téren, 23-tól az újfehértói Club Presidentben, május 1-jén 17-től a mandabokori művelődési házban, 19-től a Bujtos-Városligetben lehet találkozni – no és persze mulatni.

Címkék: , ,hirdetés