Müncheni fellépés után újdonságdömping

Dj. Szatmári
Dj. Szatmári
Októberben több fronton is újdonsággal jelentkezik Dj. Szatmári.

A friss dolgok közül kiemelkedik elsõ saját mixalbuma, a Dancemix Parádé 2, ami októberben jelenik meg. Emellett új dallal és website-tal is elõrukkol a népszerû lemezlovas.

Szeptember végén Münchenben is nagy sikert arató Szatmári évek óta lázban tartja a klubok közönségét, ám egészen mostanáig várni kellett, hogy saját mixkoronggal jelenkezzen. Az októberben megjelenõ lemezen többek között Erõs vs. Spigiboy, Hamvai P. G és Niki Belucci számait hallhatják a zenebarátok.

A 23 dalt tartalmazó kiadvány érdekessége, hogy nem csupán dancezenékbõl áll, hanem a modern tánczene is képviseli magát az albumon. A korongról Szatmári elmondta:

– A 75 perces dalcsokor elsõ fele tipikus slágerzene, míg a második felében klubosabb hangulat jelenik meg. A dalokat a nyáron készült termésbõl válogattam és próbáltam minél színesebben összerakni.

A népszerû slágerek mellett egy újdonság is található a mixben. Ez nem más, mint DJ Szatmári legújabb saját munkája a Mondd címû szerzemény. A szerzõ szerint az eddigiek közül ez dallamilag és szövegileg is a legkiforrottabb alkotása. A slágergyanús dal a mixalbumon kívül kislemezen is megjelenik több meglepetés kíséretében.

Az újdonságoknak ezzel még nincs vége, hiszen a lemezpörgetõnek hamarosan megújul a honlapja is. A www.djszatmari.hu címen található website az eddiginél modernebb lesz, több fotóval, videoletöltéssel és megújuló menüpontokkal várja a látogatókat.
hirdetés