Munkáért verte volna meg a tisztviselőt Demecserben – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Munkáért verte volna meg a tisztviselőt Demecserben – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A demecseri önkormányzat épületében üvöltözött egy helyi lakos 2016. augusztus 26-án reggel. A 48 éves férfi meg akarta verni az egyik tisztviselőt, mert nem kapott munkát és segélyt. Bántalmazás nem történt, a Demecseri Rendőrőrs munkatársai a rendzavarót előállították, és bíróság elé állításáig szabálysértési őrizetbe vették.

Balkányi rokonainál járt látogatóban egy közelben lakó fiatalember 2016. augusztus 26-án délután. Az ittas vendég agresszívan kezdett viselkedni, veszekedett és veréssel fenyegetőzött. A házigazdák rendőrt hívtak, a Balkányi Rendőrőrs garázdaság szabálysértés miatt vette őrizetbe a 21 éves férfit.

Nem volt nehéz dolga a tolvajoknak, akik egy vásárosnaményi ruházati üzletből loptak pénzt 2016. augusztus 26-án napközben. A fiatal pár férfi tagja elterelte az eladónő figyelmét, míg barátnője a másik helyiségbe akadálytalanul bejutva eltulajdonította az ott elzáratlanul tartott bankjegyeket. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei a személyleírás alapján a közelben elfogták a feltételezett elkövetőket, akiknél a pénz nagy részét meg is találták. P. Edit 22 éves és J. János 28 éves helyi lakosokkal szemben lopás megalapozott gyanújával indult eljárás.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés