Munkát keres a három kislányát egyedül nevelő nyíregyházi apuka

Szeretnének együtt maradni
Szeretnének együtt maradni - © Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Olvasóink biztosan emlékeznek a Vadászi családra: önzetlenségüknek és felajánlásaiknak köszönhetően tavaly karácsonykor ajándékokkal és sok-sok finomsággal lephettük meg Bogit, Zsanit, Rékát és az őket egyedül nevelő édesapjukat.


A sorsuk azóta még rosszabbra fordult: a családok átmeneti otthonába kerültek, az édesapa pedig elveszítette a munkahelyét, így az egyetlen bevételük a családi pótlék. Ha nem tudják megoldani a lakhatásukat, a gyerekeket elszakítják az édesapjuktól és védelembe veszik őket.

Munkát keres

Vadászi József azt mondja, számára mindent, ami az életében fontos, a gyerekei jelentik – és ez fordítva is igaz: a lányok nagyon ragaszkodnak hozzá, el sem tudják képzelni, hogy el kell válniuk egymástól. Olyan munkahelyet keres, ahol négy órában dolgozhat – reggel ő viszi iskolába a gyerekeket, délután pedig ő megy értük, és a házimunka is rá marad: főz, takarít, mos, ezért nyolcórás munkát nem tud vállalni. Mindent megtenne azért, hogy a lányai vele maradhassanak, ezért ismét megkereste lapunkat. Karácsonykor nagyon sokan segítettek nekik, amiért örökké hálás lesz, de most nem tud mást tenni, újra a nyilvánossághoz fordul. Dolgozni szeretne, hogy ne kelljen elveszítenie azokat, akiket a legjobban szeret: a gyerekeit.

Aki tud segíteni, a 30/440-7891-es számon éri el Vadászi Józsefet. Köszönjük!

KM


Ajándékokat és olvasóink jókívánságait tettük a család karácsonyfája alá
Nyíregyháza - Olvasóinknak köszönhetően mosolygós karácsonyuk lesz a Vadászi lányoknak. Réka, Zsani és Bogi kint állnak az ajtó előtt a hidegben: annyira izgatottak, hogy nem tudnak bent várni. Tudják, hogy jövünk, és remélik, megkapják, amit kértek: Elzát a Jégvarázs meséből és egy-egy telefont....
József évek óta egyedül neveli lányait: Boglárkát, Zsanettet és Rékát, akikről hivatalosan is lemondott az édesanyjuk
Nyíregyháza - Viharos gyorsasággal távozott az édesanya, majd tűz ütött ki a családi fészekben. Történetem szomorú, de hiszem, hogy van kiút. Kemecsén születtem 1970-ben. Gyermekéveimet állami gondozottként töltöttem 24 éves koromig. Azt hittem, az életem végre jóra fordul, amikor megnősültem, de...
hirdetés