Munkavégzés közben vágtak át egy lakossági gázvezetéket Csengerben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Munkavégzés közben vágtak át egy lakossági gázvezetéket Csengerben – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Munkavégzés közben egy lakossági gázvezetéket vágott át egy munkagép hétfőn délelőtt Csengerben, a Hunyadi utcában.

A város önkormányzati tűzoltói egy védősugárral biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. A gázszivárgás idejére tizennyolc embernek kellett elhagynia átmenetileg otthonát. Személyi sérülés nem történt, a fehérgyarmati katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársa iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután a 4911-es úton, Máriapócs közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, aki a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Ötszáz négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet gyulladt meg hétfőn délelőtt Tiszalökön, a Hunyadi utcában. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseménynél kellett a záhonyi hivatásos tűzoltóknak is beavatkozniuk a délutáni órákban, Zsurk határában, ahol az út melletti aljnövényzet kapott lángra. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés