Na ilyen szülésre aztán végképp nem számított Szabó Zsófi

Akt.:
Na ilyen szülésre aztán végképp nem számított Szabó Zsófi
© Forrás: Instragram
Budapest, Nyíregyháza – Az élet mindig felülírja az elképzeléseket, megszokhattuk már. Zsófi több szempontból is így járt a szüléssel kapcsolatban.

Kezdjük azzal, hogy Zsófi nyugodtan ment be a kontrollra, és akkor még azt hitte, hogy több napja is hátravan a szülésig, ám az orvosa váratlanul közölte: innen már csak a gyerekkel együtt mehet haza.

A másik dolog, hogy természetes úton szerette volna világrahozni a kisfiát, de végül az orvos a császármetszés mellett döntött.

A harmadik pedig, hogy férje jó előre jelezte, nem kíván benn lenni a szüléskor, ám ez végül megváltozott.

– Zsolti a terhességem alatt végig azt mondta, az apukának kint a helye, nem a szülőszobán. Az nem férfinak való… Őt majd értesítsék, ha megszületett a gyereke – mondta Zsófi. Ám miután kiderült, hogy császármetszéssel fogja világra hozni kisfiát felesége, Zsolti bement a műtőbe, és végig fogta a felesége kezét.

Zsófi szerint egyébként a kis Mendel szeme Szabó Gyuláéra hasonlít. Állítása szeirnt valahányszor ránéz, apja tekintetét látja benne.

Forrás: borsonline.hu


Budapest, Nyíregyháza - Zsófi nem sok életjelet adott magáról az utóbbi időben, ami teljesen érthető: hisz minden idejét lefoglalja az anyaság. Ám ezúttal posztolt egy fotót, és bár azt állítja, 4 hete nem alszik, meg kell hagyni, nem látszik rajta a fáradtság. Ráadásul olyan dekoltázst villantott a...
hirdetés