Nagy a fájdalma Marcinak

Jegelés, csütörtökön MRI-vizsgálat
Jegelés, csütörtökön MRI-vizsgálat
Nyíregyháza – Nem így tervezte a június végét Fucsovics Márton, aki abban reménykedett, hogy minél tovább versenyben marad a hallei ATP-500-as versenyen, onnan pedig már a füves pályás idény fő viadalához, Wimbledonhoz közeledve a jövő héten az angliai Eastbourne-be repült volna.


Ehelyett kedden már haza is utazott Budapestre, hiszen a hallei verseny első fordulójában, a Philipp Kohlscreiber elleni mérkőzésen, a német játékos 4:6, 6:3, 2:1-es vezetésénél combsérülést szenvedett. Marci edzője, Sávolt Attila úgy nyilatkozott, hogy tanítványának nagyobb a fájdalma, mint februárban, amikor hasonló sérülést szenvedett, és heteket volt kénytelen kihagyni. A nyíregyházi teniszező és az érte szurkolók mi másban reménykednek, mint abban, hogy ott lehet a július 2-án kezdődő wimbledoni viadalon, amelyen először szerepelne alanyi jogon, tehát a világranglista-helyezése alapján az angol nyílt bajnokság főtábláján.

„Ma jegelni kell a combomat, hogy elmúljon a bevérzés, csütörtökön megyek MRI-vizsgálatra, akkor tutunk majd többet” – írta szerdai érdeklődésünkre Fucsovics Márton, akinek persze ezúton is jobbulást kívánunk.
hirdetés